FLOGGING MOLLYYYYYY!

Var ju med Rebecca, Thelma och Caroline och såg Flogging Molly på Liseberg igår. Fy fan vad bra spelning alltså. Helt sjukt bra, lätt en av de bästa jag har gått på. Vi gick upp rövtidigt (halv åtta, haha) och tog bussen till Göteborg eftersom Väst-sugminkuk-traffik har ställt in alla tåg under hela sommaren så får man nöja sig med svettig ersättningsbuss.

 

I ALLA FALL.

Vi trodde att det var kört på vägen till Götelaborg eftersom det regnade asmycket och var allmänt skitväder, men när vi väl var framme så blev det jättefint väder och verkligen sommarvarmt, vilket är väldigt sällsynt nu för tiden som alla vet. Och det vädret höll i sig.

 

 

Vi shoppade lite (hittade ett par snygga skor, skjorta och Gorillaz-tröja för 500 spänn sammanlagt ifall någon orkar bry sig) och halv fem så var vi inne på Liseberg och chillade vid Stora Scenen. Vi var först dit, alltså fick vi bästa platserna. Längst fram och i mitten, fair enough.

Som alla vet så går ungefär fyra timmar jävligt segt när man sitter där i gassande sol med svindyrt vatten (två halvliters-flaskor kostade 50:-, fy fan för er Liseberg), vad fan ska man göra liksom?

Klockan närmade sig åtta och fler och fler började dra sig dit. Det var några jävligt schyssta som kom fram och snackade med en osv.

 

 

Men i alla fall, de kom ut på scenen och alla ballade ur som FAN. Typ alla pressade sig mot scenen och man fick nästan slåss för att överleva, speciellt under moshen, jävlar alltså, den var helt SJUK. Men ja, Dave King fick verkligen med alla i publiken och till slut stod alla och hoppade och klappade i takt till alla sjukt awesome låtar. Det var en väldigt, väldigt väldigt bra konsert.

Skrev Lakankiller på min väska, tydligen var det väldigt många från Emocore som hade sett mig. Haha, vafan kom ni inte fram och hälsade för? D:


Kommentarer

Skriv vad du nu vill skriva.

By the way: Meningslösa kommentarer så som "länkbyte? ;)" (och liknande), spam eller sånt som du skulle få grus i röven av att få som kommentarer på din egen blogg tas bort lika fort som ett oönskat embryo på abortkliniken.
Ska du kommentera så ska du göra det ordentligt. :)


Namn:
Är du lat?

Mailen (publiceras såklart)

Din blogg/hemsida/tumblr/dylikt:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0